2009-12-10 10:56:44• hírek • Szatmar.ro

Három éremmel zárt a December1 kupa

Egy ezüst és két bronz volt a szatmáriak termése a zárónapon.

A hét első felében a hagyományos December1 kupától volt hangos Szatmárnémeti vívó közélete, az utánpótlás-torna utolsó napja három érmet is hozott a házigazdáknak. Meg kell még említenünk, hogy a viadal immár nemzetközivé bővült, mivel Románia mellett Magyarországról és Chișinăuból is érkeztek versenyzők.

Az utolsó napon a 14-15 évesek tőrözőkön volt a sor, hogy összemérjék erejüket és a házigazda Sportklub versenyzői nem szerepeltek rosszul. Lengyel Éva és File Attila tanítványai közül Ardelean Alexandru ezüstérmet szerzett, míg klubtársai közül File Szabolcs a 6., Néma Dávid a 7., Dan Cătălin a 10., Szemák Tamás a 13., Flucuş Sebastian a 13., Bartók Alpár pedig a 21. helyen végzett.

A lányoknál Ardeleanu Zsuzsa, Simona Suducan és Dan Suta tanítványai még jobban termeltek, mivel Magyar Petra és Bujer Regina harmadik lett, míg a többiek közül Veres Gréta az 5., Varga Anett a 7., Oana Drăguşin a 11., Stepper Evelin a 12., Löchli Helén a 14., Erdei Réka a 17., Löchli Evelin pedig a 20. helyen zárt a 30 versenyző között.



Két bronzot szereztek a lányok


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: